Coaching & training

Coachen en trainen

Ruim 20 jaar heb ik in mijn praktijk ervaring opgedaan als individuele hulpverlener, groepsbegeleider en procesbegeleider. Daarnaast heb ik ook talloze coachings- en trainingstrajecten verzorgd voor medewerkers in bedrijven en leerkrachten binnen het onderwijs.

Doel van coachen en trainen

Het coachen en trainen van medewerkers en leerkrachten is er vooral op gericht om kennis te vergroten, kwaliteiten te versterken en het huidig functioneren te verstevigen. Ook de wens om een volgende carrièrestap te maken is een goede aanleiding om een coachings- of trainingstraject aan te gaan.

Bedrijfstakken waarin ik ervaring heb opgedaan

 • Scholen
 • Politie
 • ICCT
 • Gemeenten en ministeries
 • Adviesbureaus
 • Gezondheidszorg

Voorbeelden van thema’s waarvoor mijn hulp werd ingeschakeld

 • Pesten op het werk/school
 • Burn-out
 • Voorkomen/verminderen van ziekteverzuim
 • Stress op het werk
 • Structureren en plannen
 • Omgaan met veranderingen binnen een bedrijf
 • Onenigheid tussen leidinggevende en medewerkers
 • Hoe blijf ik staan in mijn functie?
 • Hoe ga ik om met die “lastige ….”?

Ervaringsgebieden

 • Personal coaching
 • Personal development
 • Teambuilding

Meer weten?

Bent u werkgever, manager of projectleider? Wilt u uw medewerkers ondersteunen in hun professionele ontwikkeling? Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden die coaching en training u bieden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Tot bloei komen!
Teamwerk

Maria Troost ondersteunt in uiteenlopende situaties

Er zijn veel zaken waarmee ik jou kan helpen. Al meer dan 20 jaar begeleid ik volwassenen en kinderen bij hun ontwikkeling en heb ik ervaring opgedaan met diverse probleemgebieden:

 • Gezins- en relatieproblemen
 • Gedragsproblemen bij kinderen
 • Rouwverwerking
 • ADHD, dyslexie, dyscalculie en dyspraxie
 • Leven met een autisme spectrum stoornis (ASS)
 • Kinderen met een achterstand op motorisch gebied
 • Werkgerelateerde problemen
 • Burn-outklachten

 

 

Meer informatie?

Heb je een vragen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact op.