'Het waren fijne avonden'

In het voorjaar van 2019 heb ik bij Maria Troost workshopserie spiritualiteit gevolgd. En wat heb ik veel geleerd! Maria weet op een rustige en duidelijke manier veel mooie en wijze inzichten te delen. Het fijne is dat ze heel goed de grote lijn kan bewaren en verbanden leggen die je zelf nog niet had gezien.

Er is veel ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en dat geeft ook het gevoel dat je samen op weg bent.
En ja, waar hebben we het over gehad? Over de kennis van oude geschriften die nu nog van grote betekenis zijn, over de rol en taak van gidsen en engelen, over je karma en wat het nou precies betekent. En ook wat dat niet betekent. En over de invloed die je zelf hebt op je levensloop.

Het waren fijne avonden met leergierige mensen over boeiende en inspirerende thema’s.

Mieke de Bruin

'Volop ruimte om ideeën en ervaringen uit te wisselen'

De spirituele training die Maria geeft voelt als een warm bad. Zij geeft op heldere wijze inzichten door die je spirituele groei stimuleren en je kennis vergroten. Er is volop ruimte om ideeën en ervaringen uit te wisselen waardoor je een dieper begrip ontwikkeld voor de spirituele aspecten van jouw eigen leven en het leven in het algemeen.

Henk Dirker

 

'Ik ervaar na de training meer kalmte'

Afgelopen periode heb ik de training Spiritualiteit mogen volgen bij Maria Troost. Maria is een ontzettend wijze en lieve vrouw waarbij ik mij vanaf het begin meteen bij op mijn gemak voelde. De training geeft vergaande verdieping over het stoffelijke en niet stoffelijke 'zijn' van ons als mens. Een uitermate interessante training die jou kijk op het 'zijn' wel eens zou kunnen veranderen.
Zelf ervaar ik dan ook na de training meer kalmte, doordat ik bewuster ben over mijn zijn in het universum. Ik ben immers maar Een kruimel op een bord en het universum geeft niets wat je niet aankan.

L.B.

'Alle avonden waren nuttig voor mijn eigen ontwikkeling'

Ik heb bij Maria intuïtieve oefenavonden gevolgd, en ook een cursus intuïtieve bewustwording.
Alle avonden waren / zijn heel nuttig voor mijn eigen ontwikkeling. Bij de maandelijkse oefenavonden oefen je nieuwe technieken. In de cursus van 8 avonden ga je dieper in op de belangrijke hoofdthema's in de esoterie. Daarover is zoveel informatie te vinden dat je niet weet waar je moet beginnen. Met deze cursus in het hoofd is dat voor mij veel duidelijker. Je kunt merken dat Maria voor de klas heeft gestaan: ze doseert de informatie goed, en neemt de tijd om te luisteren, te denken en te beantwoorden. Hierna kun je alleen verder of via andere cursussen. Ik ben er positief over!

J.A. O
© 2020 Maria Troost