Spiritualiteit

Spiritualiteit

Spiritualiteit speelt een belangrijke rol in mijn leven en in mijn werk als therapeut. Daarom deel ik graag mijn persoonlijke verhaal met jou.

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar spiritualiteit een plek had. Mijn eerste helderziende ervaring die ik mij kan herinneren was in mijn derde jaar toen ik mijn net overleden opa zag staan. Voor mij was dit heel normaal, zo ook voor mijn oma. Voor mijn moeder echter niet.

Daarna heb ik vele helderziende ervaringen gehad. De een intensiever dan de ander. Ik heb ook mijn worsteling hiermee gehad en onbegrip van mijn omgeving ervaren. Ook heb ik mijn worsteling met “Ginds” gehad. Ik begreep niet altijd direct wat “Ginds” van mij wilde en waarom ik moest zien wat ik zag. Later ben ik mezelf leren begrijpen en aanvaarden.

Het leven zelf is mijn grootste leermeester geweest, hoewel ik ook andere Levensgidsen heb zoals verdieping in de Esoterie en Heilige Geschriften als de Bijbel, Koran, Hindoeïsme, Boeddhisme, enz.

Ruim 30 jaar ben ik werkzaam als Spiritueel hulpverleenster/helderziende. Ook heb ik zowel op vele beurzen gestaan en ben ik bij spirituele verenigingen werkzaam geweest.

In mijn therapeutisch werk laat ik mij ook altijd leiden door mijn Inspiratie en kennis en ervaring zowel op Spiritueel gebied als wat ik geleerd heb tijdens opleidingen en trainingen. Ik wandel altijd in de gedachten van Gods geboden. Met name: “onderzoek alles en behoudt het goede en oordeel niet opdat gij niet geoordeeld wordt”.

In samenwerking met mijn Gidsen begeleid ik mensen zichzelf te ontdekken en versluieringen op te tillen zodat het bewustzijn in de mens kan groeien en er ruimte komt voor Liefde en Zelfliefde.

Trainingen over spiritualiteit

Heb je zelf interesse in spiritualiteit en zoek je mogelijkheden om jouw kennis te vergroten? Ik organiseer regelmatig trainingen rond spiritualiteit. Daarnaast spreek ik tijdens bijeenkomsten en neem ik deel aan diverse beurzen. Kijk op mijn pagina agenda & nieuws voor actuele informatie.

Vl;inder
Lotus
Duif regenboog

Maria Troost ondersteunt in uiteenlopende situaties

Er zijn veel zaken waarmee ik jou kan helpen. Al meer dan 20 jaar begeleid ik volwassenen en kinderen bij hun ontwikkeling en heb ik ervaring opgedaan met diverse probleemgebieden:

  • Gezins- en relatieproblemen
  • Gedragsproblemen bij kinderen
  • Rouwverwerking
  • ADHD, dyslexie, dyscalculie en dyspraxie
  • Leven met een autisme spectrum stoornis (ASS)
  • Kinderen met een achterstand op motorisch gebied
  • Werkgerelateerde problemen
  • Burn-outklachten

 

 

Meer informatie?

Heb je een vragen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact op.