Workshops ‘Bewust Zijn’

Welke rol mag spiritualiteit hebben bij zingeving in jouw leven?

Bewustzijn over jouw Karma, jouw Lot en Levensloop, geven jou de mogelijkheid om bewust keuzes te maken. Ik geloof dat er in het leven veel mogelijk is en dat je voor een groot deel zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Hoewel er altijd dingen zullen zijn waar we geen invloed op hebben, kun je hier met de juiste mindset toch tevreden mee zijn. Het gaat niet om je feitelijke situatie, maar hoe jij tegen jouw situatie aankijkt. Dat is wat ik heb ervaren, en wat ik graag wil delen met anderen. Daarom ontwikkelde ik de training ‘Bewust Zijn’.

Tijdens deze training van 8 bijeenkomsten deel ik mijn kennis over spiritualiteit met jou en doen we oefeningen waarin we met bewustzijn aan de slag gaan. Ik laat jou zien en ervaren hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw leven.

Na een kennismaking en introductie komen thema’s aan de orde als:

 • Levensloop en ontwikkelpunten in jouw leven
 • Gidsen
 • Karma en Karmische ontwikkelpunten
 • Wisselwerking tussen Lichaam en Geest
 • Soorten Bewustzijn
 • Werking van het Ego en de eigen Wil

Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen en eigen inbreng.

De workshops worden gehouden op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur.

Totale investering voor 8 bijeenkomsten op donderdag: € 175,00 incl. koffie en thee.

Data

Op dit moment zijn er geen nieuwe data gepland.

Workshops op maat

Zijn er specifieke thema’s rond spiritualteit waar je meer over wilt weten? Ken je een aantal mensen die ook interesse hebben? Dan verzorg ik een workshop op maat. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Neem gerust contact met mij op

Wil je meer weten over mij of heb je vragen over de workshops? Stuur een bericht naar info@mariatroost.nl of bel me op 06 10309613.

Workshop Spiritualiteit

Maria Troost ondersteunt in uiteenlopende situaties

Er zijn veel zaken waarmee ik jou kan helpen. Al meer dan 20 jaar begeleid ik volwassenen en kinderen bij hun ontwikkeling en heb ik ervaring opgedaan met diverse probleemgebieden:

 • Gezins- en relatieproblemen
 • Gedragsproblemen bij kinderen
 • Rouwverwerking
 • ADHD, dyslexie, dyscalculie en dyspraxie
 • Leven met een autisme spectrum stoornis (ASS)
 • Kinderen met een achterstand op motorisch gebied
 • Werkgerelateerde problemen
 • Burn-outklachten

 

 

Meer informatie?

Heb je een vragen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact op.